I found god on the corner


Jag har hittat han! Scar. Som är den coolaste av alla. Jag har hittat han i ännu ett uselt The Hills avsnitt. "Honom ska jag ha!"

Beacause i love the way it hurts


It just takes some time, then everything will be fine

När jag var liten flyttade vi rätt mycket. Jag kommer ihåg hur jag ville ha kvar mina rum och hur mycket jag verkligen bölade när mamma sa att man inte kunde flytta på hela huset utan måste byta. Jag önskade till allt, bad till gud, kastade kronor i brunnen, klappade lämpor, you name it... Men såklart misslyckades mina påhopp och vi fick bo i ett nytt hus ändå. Men igår.

...

I love when i get that i am beautiful. Every time

Vaknade av ringsignalen... shit asså! Wille var på g och han tänkte ta med mig och simon och simma. Jahapp. De va bara att stiga upp och fixa käk sedan var det på med bikini och iväg. Det ösregnade. Pissade ner som om det vore orkan. Ner i osianen dök vi och plaskade runt där tills vi fick för oss att stå på änder. Slutade i sand fight... Jävla hårda är vi! Sedan skulle jag träffa mina damer kl 3 så det blev hem med killarna. De satt i sängen och lortade medans jag duchade och sånt lady-like-skit. Stan. Brydarna. Pauline och sedan hem till mig igen. Det blev sedan mys här med Pranked och So you can think you can dance. Det var min dag.

I like when you tell me i snoar


Jag sover grymmast...

It's Yo


<3

What happened to this moment when i needed it the most?

"You'll be surprised to know how far you can go from the point where you thought it was the end"
Ny tatto quote? Grymt fin är den i alla fall. Och lite för sann.

Like I have never been hurt

Söndag? Jag har helt tappat greppet om dagarna. Inte nog med att jag däckat på tider, jag har inte en aning om vilken dag jag befinner mig i. Men i guess det är därför vi kallar det "sommar" lov. Man behöver liksom inte ha jet-set.
Så igår låg jag och slöa framför OTH i timma vis. Sedan mötte jag upp Wille i stan. Åkte till någon fotbollsmatch i Harlycka eller vad det nu hette. Där kollade vi när Lucas dömde en tjej-match som sög, sedan käkade vi och åkte hem. Väldigt spännande trip asså! Shiiit! Vi tog tåget till Wille och så kollade vi Die Hard 3. Sån riktig grabb film. Men attans vad fet den va! Sedan var klockan mycket så jag sov där. Men han skulle såklart snacka, så jag är för tillfället dö trött!
Bestämt one tree hill maraton med mina brudar. Men nu blir det väla och kolla mobil!

You and me are going to be ok

Chille Fredag. Vaknade klockan 8oo vilket vi hurrar för eftersom jag har total vänt på dygnet. Träffade Wille i stan och promenerade med hans vovve medans han gjorde pengar... Men Molly är söt och jag är snäll så det blev fett ändå.

Molly :D
Sedan kom han och hämtade mig och vi drog till någon strand och kollade estetare. Det kom ca.15 st grabbar i backslick och stekar bil som kolla in dansarna. Sjukt kul deras smile asså! Sedan gick vi runt i stan sedan tog jag Powernap hemma. De är grymt med det! Men jag satte på musiken förhögt innan jag la mig i sängen, så jag låg och pinade mig själv med dunk musik innan jag tog tummen ur röven och steg upp och sänkte den. Ibland är man ful!
Sedan träffade jag Pallen och Simon. Hämtade mina nycklar, eftersom jag alltid är så slarvig, hos William och sedan gick vi en lång runda till mitt nya hus. Jag höll på att dö av törst och trötthet så de tröttnade på mitt gnällande och tog bussen tillbaka också drack jag på Pistachia! Sedan hade vi movie mys hemma hos Plato... Men mysigt blev det inte. Kollade sån äcklig skräck film och jag höll allvarligt på att dö. DÖ! Det kröp i hela kroppen sen när jag kom hem. Va tvungen att ringa för att inte bli så sjukt rädd.
Idag har jag inga planer direkt. Något hittar jag på, men just nu vill jag bara krypa ner i sängen och kolla One tree Hill och fläska med cola.

I let go, he held on

Du ska få fete med stryk om du fuckar upp mig som han

I wish i had my innocence back

Grym 3 dagars i Älmhult! Fett med "like" och tjockt med mys. Här är sammanfattning.
Öresundståget läckte
Direkt in på Willys och köpa glass

Hem till Sandra och ösa ut mina grejer
Märta med film
grogg
och musik
vandring
hittade cykel hjälm
One Tree Hill
Vaknade halv två
Missade soft kinamat
Hittade skata och räddade den
Hämtade Hanna
Spelade "tjejsnack"
gjorde bort mig och mina dance moves
stötte på bästisens brorsa
snackade kännslor
natt vandring
one tree hill
vaknade i panik
stress duch
fett med kinamat
kopparorm
b-filmer
köpte byro-kap för 10 kr
fick hen byro-kap på cykeln (tog 40 min.. ca 300m)
målade byro-kap
b-film
lite snack

one tree hill
vaknade 10 oo
farmor
vänta på fete försenat tåg... själv
svettades på Pågatåget
drog hem väskan
SOV!


It could have been us, but sadly you lost me


Random bild påFjortizz Hjärtat <3 Kom vi passande på i båten Germany-Sweden jag och bror. Resan var lång... och sär.

Lovisa väcktes klockan 07.44, jäveln ringde och jag hade haft en rough night så jag behövde min sömn. Det sved. Sved som att vakna efter första fyllan och huvet bankar sönder. Vakna innan 10 på ett sommarlov är fan jävligt lågt! Sedan var jag såklart klarvaken. låg och filofiserade lite tills magen började kurra. Gjorde min egen frulle, sedan började jag kolla One Tree Hill på högvarv. Jag kan liksom inte sluta. Omöjliga jag. Smsade planer med mina damer. Fick lite napp och det slutade med att Lowisa och Pallen kom hem. Palle fick ur sig att Ben&Jerry's kostade 33 korv på HemmaKväll. Först slog vi henne för att vara sen med förslaget sedan styrde vi mot min favorit affär. Käkade glass i parken och snackade så som vi gör. Badade feetsen i havet och sedan va det inte mer med det. Lyx med glass i alla fall! Nu ska jag natta mig. Imån blir det Älmis-Hultis. Låter ´god plan!

Förresten jag ska bli kvinna. Jag har ju redan bröst, röv och mens men nu ska jag fan ta och bli vuxen. Hur?
x Skriva CV för jobb
x Skaffa körkort
x Dricka kaffe


I want my music, and i want it live


Jag älskar det! Musiken som dundrar så hjärtat hoppar längd, folket som luktar svett och skiter i det, och energin som bara forsar. Det är underbart! Jag älskar Festival!
#1 Möta upp Pauline
#2 Kolla in "båsen"
#3 Äntligen köpt mig en drömfångare! (Ska visa när inte Palle har den i väskan, där jag så fint glmde den...)
#4 Träffa min Louise! Som jag har saknat henne!
#5 Träffa Plato killen och ge han en High-Five
#6 Se Timbutuuu!
#7 Se Timo...

Ok, så nu ska jag berrätta som hastigast vad som hände.
Jag träffade Fisken (Palle ) nere vid Bussstationen. Alltid lika glad och se henne. Sedan gick vi runt och käkade, köpte lite grejer och bara myste på. soft. Sedan träffade vi på Loi. Blev en kortis snack utanför 7 Eleven för sedan skulle vi vidare. Plato kom när vi var och tittade på "rodeo" och han fick sin high five. (Jävligt fult av han att ge mig en higg-five som avsked när vi inte skulle ses på 3 veckor... sån kärlek man får asså) Sedan skulle vi få bra plats till "Alla vill till himmlen"-mannen. Så vi var i god tid. Såklart måste jag och Simon pissa dass i sista minuten... så vi drar iväg 30min innan showen. Jävligt sega var vi, så vi kommer 1 min innan det hela drar igång, och jag må ha bott i Kina, men det här var inte nådigt! Så mycket folk. Och eftersom Plato inte e riktigt man (?) så fick jag sköta boxningen fram till Palle som stod med några homies längs-fucking-fram... Vi kom inte längre än halvvägs... sen tog blattarna över... och jag är jävligt rädd för fulla blattar... Så längre kom vi inte. Efter att ha stått blevid ett Juckar-huvet i 30 in bestämde vi oss för att gå ut ur mängden och vänta på bättre tider. Efter sista sången kom Palle och Plato stack. Och jisses vad jag saknade honom efter det. För i Hgb finns det röv-sugare... och de är inte rädda för att taffsa skinka kan jag säga. Jag blir så sur och sticker naglarna i deras händer.. Men de är nog för fulla för att fatta pain liksom... I alla fall. jag, Pauline och hennes gäng svängde loss på Timon Räsinens konsär. Och gisses vad kul det var. Även fast än jag inte är Timos största fan, så blev det fan underbart! Och mina vänner... detta va fan kärlek! music live!

RSS 2.0