Falling Off?

Nu blirre Power Walk sen HGB festival!!!

asSoft

You enjoy it while i'm no one

Jag har missat han! "SKAKA RUMPAN" ! Jag missade Mr.Banan! Katt-A-Strof! Jag såg varken Hoffmiestro eller Bob Hund heller...
Som legolas skulle säga: "Stjärthål, Stjärthål, Stjärthål"

Istället för att vistas med vännerna i skinande sol sitter jag uppe i Ingenmansland och lägger pasieanse med pissregn utanför. jag låter Legolas tala för mina sorger igen...

More or Less There will always be a you

Insperation. B.Young... För dyr för fattiglappen.

Sometimes I give too much

Jag har en stämpel på huve; MISSLYCKAD. Veckans fail var något tav det ovanliga. För första gången i mitt liv gick jag vilse. 
Tänkte ta en riktig spurt runda eftersom jag krängde vofflor istället för att gå igår. Så hejdå säger jag och sänger glatt igen dörren. mobilen fick hänga med eftersom min ipod är en bitter fitta som slutar funka lite då och då. Grr. Så jag börjar gå och får plötsligt den ortoliga iden att gå in på en grusväg som jag inte vet vart den leder. Brillianta ider jag har va? Så där går jag. Och går. Och går. Och går... och går. Vägen tar aldrig slut och jag börjar kritiskt tvivla på om ens min orienterar bakgrund verkligen har ägt rum? Jag har ingen aning om vart jag är när klockan står på 1 timme och 45 minute. Jag har alltså köttat i nästan två timmar! Helt slut, hungrig och svettig tar jag upp mobilen och ringer de mest pinsamma samtal jag någonsin har gjort till pappa. Han kommer och hämtar mig. sa jag att det öste ner regn halva aventyret? Åskan kom med, men den ölrde jag inte för mina hörlurar sprängdes i öronen. David Guetta! <3
 
coolis bilen ;) ni kan nog inte se att det öser. men trö mig... DET ÖSER!
 


There is always a match


Jag ritar... för mycket

What you call kindness i called weakness


"What happens in Yabothy, stays in Yaboty"

One more for the ride


Hur häftigt är inte det här? Jag dööööööööööööör...

-.-'

When it's rough, it's rough

Det ösregnar. Funderar skarpt på att blogga. Vill, för det kliar i fingrarna, men huvet kopplar inte. Mormor sitter och löser korsord. Gustaf lägger pasianse. Tja, livet blir inte mycket lugnare än såhär. Men detta jädra vädret! Gud kan fan pissa mindre och vara lite glad istället?

Och eftersom jag är mogen och allt, fick komentaren att jag snackade som en kärring på sms, så laddar jag upp denna bild som jag så förnöjt garvade åt i 1 minut.

Your House is in the middle of our house


Play it again bitch!

Life as a loner?

Luktade precis kudde, min bror tryckte den i facet i ett av hans försök till uppmärksamhet. Fett med billukt min kudde lukta!. Det är liksom en stank! Min fina lilla kudde blir alltid utsatt för eventuella odörer. Antingen är det människo-doft, hund-doft eller bil-doft. Oftast alla tre på en gång. Mycket trevligt. 

Jag är numera beroende av sms. Sitter och väntar på att mobilen ska vibbrera och hoppar maniskt fram till den och slänger mig över tangenterna. 
SMS! 
Det finns inget liv här. Älgestad har 12 innvänare. Plus jag. 10 Kor. Plus en häst. Och tja. Det var nog allt. Trevligt ställe med 5 hus och en grusväg. Betala gärna i cash när du ska handla mjölk. Jag lider lite av ensamheten. Troligtvis kommer jag sitta vid datan tills sista megabiten tar slut. Och då mina vänner. Då är det slutet på min resa?
Nu ska jag inte klaga mer. Det är rätt mysigt att komma bort från verkligheten ibland. Och såndär "me-time" sitter inte helt fel. Gillar att ta mig en på-tår, som mormor så fint kallar de.t på trappan varje morgon kl 6.                                                                      


When life is hard there is always hope


Jag känner ingen som failar så hårt som han!

Spending all my money

Jäklar vad familjen Lager blad cashar ut! Dator, Resa och nu beryktas det om ny bil och nytt hus... Detta bådar inte gott i min budget. Men fint är huset!

Car-trip instead of Bar-trip

Imorgon blir det eventuellt en till fete bilresa. Det spännande resemålet är dock mormors gård som ligger placerat mitt ute i ingen stans. Bra taiming till Helsingborgs festivalen och allt. Mycket bra.
Fan ibland suger livet en i röven.
Än en gång beger sig jag och bror iväg på aventyr. 8 timmar i baksätet hurrar vi för!


When everything is about to change

Solen steker på som vanligt. Antingen är jag ute eller så sitter jag inne och fete surar för att jag inte kan vara ute på grund av kyla eller något annat ilandsproblem. Bloggen hänger liksom inte med ibland. Men har varit svain duktig och lagt upp vad jag har på mig idag. Västa insperations bloggen nu va? Nä, skulle inte tro det.
Dagens Planer
#1
Kolla på hus
#2 Ringa 'yobb'
#3 Powerwalk
#4 Duchen
#5 Träffa Wille
#6 Käka min jävla pizza
#7 Träffa damerna neger

Intresse klubben anteknar. Och jag ska ta en kaffe innan jag drar ut på upptågen. Måste ha koffein kicken eftersom det blev att sitta uppe till klockan 3 igår... Jävligt smart med tanke på att jag kommer vara bitch idag om jag inte kränger socker och expresso house.



Kofta: Gina
Top: Pimpkie
Shorts: H&M

Baby your all that I want

A la Check-List
#1 Få i mig "krubb" som inte existerar i kylskopet (Ja, jag klura fortfarande på den)
#2 Fixa min ipod
#3 Powerwalk
#4 Hitta* Duchen
#5 Träffa Damen

Vet ni föresten vad som hände igår? Jag hade världens road-trip på 14 timmar i bilen. Och varje minut av den resan (jag e mentalt handikappad eftersom ipod jäveln slutade fungera) försökte jag komma på hur 'Heaven Bryan Adams' låter började. Kom inte på det. Satt och gnagde sönder mig. Och när vi skulle köra upp till Sverige gränsen släppte det. Så jäkla härligt det var att komma på texten asså! Suttit som en idiot hela dagen och nötat och så bara click och man kan lyricsen utantil. Skönaste kännslan på resan helt klart. Och då har jag solat, sett alperna och käkat bästa maten.

*Hittta - Svenskifierat ordet 'Hit'

Gives you hell

Min mage har fått spel. Självaste fete spelet! Den kurrar nog sönder snart. Och mätt som en ko är jag också. Men sjyyt zkönt att vara tillbaka till hemmet. Det hurrar vi för med firande av god natt sömn. Imån ska jag träffa mina saknade polare. För de är coola bara sådär. Mors

Angående Iris


Det finaste jag har hört. Kan nog göra ett helt djup fryst inlägg om denne sång, men ibland är det nog bäst att sitta på sin stol och hålla käften. Bara så ni vet asså.

Hehe

Grotesk hetta

Ingen lökig svenne har väll missat Sveriges svettdagar? Det är så barockt varmt att jag skulle skära av mig fingret för en fläkt! Vi är lixom  inte vana vid Mallis värmen här! Idag sitter jag mest och rullar på deodorant. Shit vad det rullas! Och vatten bäljer jag i mängder också. Inte nådigt! Ikväll sticker jag iväg runt i Europa med familjen Active. Vi kommer typ sitta i bilen 75% av resan och de andra 35% springa eller cykla. Men om man har vasalopps farsa och gym mamma blirre lätt så.
VM är i alla fall slut. Såg matchen. Höll på Holland och blev missnöjd. Hånad. Pinsamt. Ska aldrig mer kolla på fotbollen. Den kan draa.


Why don't you say so

Semesterdag 6
Varför kollar jag inte mer fotboll?

When I start there will be no return

Semesterdag 5
Jag och Sandra var ute och vandrade rå-runda. Hämtat fete filmen hos Plato, handlat present till lille bruur och köpt cola i mängder asså. Fattar inte hur hon kan knarka så mycket! Va är du uppe i nu kvinna? 7 stycken?

När vi lökade upp för slaktar backen så fann vi detta. Världen blev plötsligt ett mycket bättre ställe! 001. Kommer kolla alla bilar nu. 002 nästa!

Just Like A Waving Flag

Semesterdag 4
Fiskens nyckel häng heter...

Nazi-Nalle.

Livin' In An Everyday Combat

Semesterdag 3
Schrek själv som ligger sexigt utslagen efter hårda-tiden.

Detta är vad vi kallar tjockis slagg. GRAW!

Last Train Home

Semesterdag 2
Järnavikens traditionella 3-dagars gör sig varje år asså! Sjyyka minnen. Och nu ses vi för jag har blivit neger.

Försöker ge mig på coola adventure-man posen. Mer badass kan man inte vara.

The sky is blind so dream on

Semesterdag 1
Durununununu...

...Batman


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0