Maybe the luck has changed?

Mmm jag har fett mycket i skolan! Vill egentligen bara spränga huvudet och sen dö. Men det är väll bara klago orden sjävla. Så ful ska man inte vara i munnen förstår ni? Men i alla fall. Jag har aldig varit såhär effektiv! Skriver fan labbraporter på löpande band. Känner mig lite som en kines, sitter i fabriken och bara matar ut dessa äckliga uppsatser!


Förövrigt har jag färgat håret. Nu är jag mera kallade "den randige" istället för "den fule". Uppgrade! Score! men ändå... total kattastrof! herre min jävlar vad det såg ut i lördags! Tänkte bara såhär: nu går jag upp och dör i mitt rum.

I can't give you my all, so im holding back everything

Jag borde skriva uppsatser. 2 stycken feta om något jag tycker är skit lamt. Historia är torrare än farfars snus. Lika äckligt för den delen med. Så hela kvällen ska jag angacherea till detta kuliga. Men man ska inte klaga.  Det har mamma sagt.
Och sen så svarar inte vissa på msn. Så man sitter där trögfattad och ledsen. Alldeles själv. Som joppe, i rädda joppe. Jag vet hur du känner björn! Jag vet att livet svider.

RSS 2.0